Impremta Sala és una empresa de serveis gràfics i digitals dedicada al  procés gràfic, des de la creació fins a la impressió.

Les eines actuals que fem servir per treballar, com els ordinadors Macintosh o PC's , la filmació, l'escàner d'última generació, les màquines d'impressió offset o digital; ens faciliten donar una bona qualitat als treballs i lliurar-los en el temps adequat.

Fa mes de 30 anys que estem establerts per ajudar-los, en tot el que calgui, en les necessitats gràfiques de la seva empresa o negoci. Ja són molts els clients que al llarg d'aquests anys han confiat en nosaltres i això ens motiva per continuar avançant cap al futur, fent les inversions necessàries a fi de mantenir i millorar la qualitat.

La impressió digital, ja forma part dels nostres serveis integrats de comunicació. El present i el futur de la comunicació gràfica es troben junts a la nostra empresa per oferir un servei total i de qualitat.

Com a professionals de la indústria gràfica, volem oferir-los la nostra experiència per qualsevol dubte o problema, els assessorarem quan ho necessitin. No dubtin a trucar-nos. Rebran l'atenció necessària per  a trobar la solució més adient a les seves necessitats.

La impressió Offset és el sistema que ens permet oferir una impressió sobre quasi tot tipus de papers i gramatges.  És el sistema que ofereix millor qualitat d'imatge, ideal per a tirades mitjanes i llargues.Impremta Sala respon a les exigències del mercat amb la major rapidesa.Per a la impressió de treballs publicitaris, us oferim, com a solució d'avançada tecnologia, la impressió digital, que permet imprimir des de la maquetació al paper, sense necessitat de fer fotolits ni planxes.

Això significa una major rapidesa i realització del treball, respectant la màxima qualitat visual. És ideal per fer tirades curtes, però la qualitat és inferior a l’ impressió Offset. El troquel és un motlle que s'utilitza per tallar materials tous, Una vegada dissenyat i fabricat es col·loca en una màquina de troquelar i obtenim la figura o forma desitjada mediant la pressió exercida pel tallador contra el material. Una vegada doblegat i muntat adequadament, ja sigui de forma manual o automàtica, obtenim com a resultat una sèrie de caixes, adhesius, carpetes, expositors, etc...

Es pot posar en contacte amb nosaltres al Pi i Margall, nº 57 - 17200 PALAFRUGELL,
al tel 972 30 11 48 o bé produccio@salaimp.es